Никола Спасов коментира раздялата си с Царско село. Двете страни разтрогнаха договорните си взаимоотношения по взаимно съгласие. Ето какво каза специалистът в предаването "Домът на футбола" по "Диема Спорт":

Снимка 446278

Източник: LAP.bg

​"Не е нужно да коментирам, това са нормални неща във футбола. Не ми се случва за първи път. Просто едно спонтанно решение - и мое, и на собственика. Споделих, че не искам да продължа работата си в Царско село и исках да използвам прекъсването. Разтрогнахме по взаимно съгласие, всичко е нормално, животът си продължава и няма никаква драма.

Естествено, че футболът ми липсва. Нормалните неща - не ми е приятно да съм затворен вкъщи. Разчитам на разходки, но вече и те са забранени до голяма степен. Карантината е за всички, старая се да спазвам указанията. При мен всичко е нормално в момента.

Царско село и Никола Спасов се разделиха

Царско село и Никола Спасов се разделиха

Треньорът е свободен да си търси нов клуб

Началото в Първа лига не ми беше лесно, адаптирането не бе лесно. Пикът дойде с победата срещу ЦСКА, но ние вече доста време работехме с един и същ състав. Голямата разлика в отбора направиха именно чужденците.

Това бе едно спонтанно общо решение. Не съм подготвен. От друга страна, ситуацията във футбола въобще не е приятна и не може да се говори за трансфери или желания, които мога да осъществя.

Мисля, че това свободно време, което се очертава, ще даде възможност на други клубове, интересуващи се от мен, да се обадят и да контактуваме", каза Спасов.

Намалиха заплатите и в Царско село

Намалиха заплатите и в Царско село

От клуба благодариха на футболистите за разбирането