Футболистът на ЦСКА Християн Петров сподели мнението си след загубата с 1:3 от Лудогорец на "Хювефарма Арена". Защитникът на "червените" заяви, че е болезнено за столичани да се борят за второто място и това не приляга на отбора.

"Трябва да си направим нашите равносметки за грешките, които допуснахме, да ги поправим и да не се случват повече в бъдеще.

Моето мнение е, че първото полувреме играхме нелош футбол. Имахме своите шансове. Също така и второто полувреме, но малшанс. Видяхте и вие самите. В 1-вата минута допуснахме гол, после в 46-ата пак. Трудно е да се върне духа на отбора след такива ранни попадения. Дадохме всичко от себе си, но загубихме.

За нас е важно да завършим сезона подобаващо. Да вземем оставащите три мача, за да може да завършим на второ място. Това не приляга на ЦСКА, но такива са обстоятелствата. Трябва да дадем всичко от себе си да вземем тези три мача. Важна е битката с Черно море за второто място.

Боли. Не мога да кажа, че това е мястото на ЦСКА. Аз съм юноша на клуба. Израснал съм с традициите. Винаги съм се борил да съм първи. Ще се надяваме за в бъдеще да си вземем поуките и през следващия сезон да сме по-добри и конкурентни на Лудогорец".

Лудогорец победи ЦСКА в нервен мач на "Хювефарма Арена" и подпечата 13-тата си поредна титла

Лудогорец победи ЦСКА в нервен мач на "Хювефарма Арена" и подпечата 13-тата си поредна титла

Разградчани победиха "армейците" с 3:1