Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволство от себераздаването футболистите си при нулевото равенство в гостуването на Левски от 32-ия кръг на efbet Лига.

"Винаги можеш да спечелиш, имахме 2-3 ситуации и една, в която Пламен се намеси. Не изиграхме нашия мач откъм футбол, но не мога да отрека, че футболистите дадоха максимума. Левски си подават добре топката и уморяват съперника, ако не скъсява пространствата. Никога не сме мислили да играем за точка, защото идеята ни е да се борим за второ място. Поздравявам всички в клуба, тъй като след толкова години, отново спечелихме медал".

Той коментира и протеста на фенове на Левски, който забави началото на мача с десетина минути:

"Не мисля, че точно това е дало отражение върху нашия отбор. Изиграхме мача така, както опитваме да играем и в другите мачове. Това, което се случи преди мача, е изключително неприятно. Коментирахме с треньорите, че тази почивка може да ни се е отразила негативно. Надявам се да влезем в ритъм за следващия мач, защото можем повече".

"Ние сме нямали маловежен мач. Нашите футболисти някой път може да имаме претенции, но те във всеки мач дават 100%. За един футболист е трудно да държиш ниво толкова дълго време и може в някои мачове да паднеш като", каза още той.

Наставникът на варненци сподели очакванията си за предстоящия мач с Лудогорец: "Очакванията са да дойдат доста хора, както винаги в последно време и да играем това, което можем най-добре".

"Да, долу-горе е разяснена и когато е ясно, от клуба ще обявят. Имаме разговори с БФС, че е добре да сме запознати с почти всичко от процеса, да сме вътре във футбола, за да можем да преценяваме нещата", завърши Илиев.

Марин Петков: Не е приятно, когато феновете не са единни с факторите в клуба

Марин Петков: Не е приятно, когато феновете не са единни с факторите в клуба

Играчът на Левски коментира разделението