Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира загубата на неговия отбор Лудогорец с 1:3 в Разград. Той заяви, че "армейците" имат потенциал, но трябва да се работи още много.

"Доволен съм през по-голямата част от мача. Не бяхме концентрирани в началото на полувремена и за мен това е недопустимо, така беше и в Пловдив. За съжаление не успяхме да реализираме и малкото ситуации, които имахме", започна той.

Лудогорец победи ЦСКА в нервен мач на "Хювефарма Арена" и подпечата 13-тата си поредна титла

Лудогорец победи ЦСКА в нервен мач на "Хювефарма Арена" и подпечата 13-тата си поредна титла

Разградчани победиха "армейците" с 3:1

"Всеки един ранен гол малко или много вкарва смут. Мисля, че се отърсихме и стояхме добре на терена. Неприятни сцени се получиха, не съм гледал и не искам да коментирам съдийство, гледам си моя отбор и това е", продължи специалистът.

"През сезона натрупахме загуби от отбори, без да ги подценявам, не трябваше да се случват и от това дойде тази разлика. С работа и постоянство ще се променят нещата. На ЦСКА не отива да се бори за второто място, но това е целта в момента", добави наставникът на ЦСКА.

"Гледам максимално да бъда в момента за отбора. Не мисля какво ще стане. Искаме да се представим на добро ниво в последните три мача, а след това шефовете ще решат, не е проблем - ще приема, каквото и да е. Има потенциал в състава, но трябва още много, много работа и дисциплина", завърши Стамен Белчев.