Ръководството на Левски официално е в търсене на нов старши-треньор, след като обяви публично, че договорът на Николай Костов няма да бъде подновен. Още преди развоя на събитията със специалиста от Добрич, започнаха и спекулациите за неговия потенциален заместник.

Поредна опция, която може би не изненадва никого, е ангажирането на сръбски наставник. За това настояват мениджъри и "посредници", които гравитират в близкото и не чак толкова обкръжение на мажоритарния собственик Наско Сираков. Добре известен факт е, че в миналото той е споделял, че обича изключително много да работи със специалисти от т.нар "югославска школа".

Сираков разкри какви са плановете на Левски за стадион "Георги Аспарухов"

Сираков разкри какви са плановете на Левски за стадион "Георги Аспарухов"

Ето какво каза

Преди години, лично Сираков доведе на "Георги Аспарухов" Славиша Йоканович, който въпреки провала си в Левски, след това изгради страхотна кариера, белязала своя апогей в английския футбол.

Съвсем скорошен е и споменът със Саво Милошевич. Легендарният нападател едва ли не подписваше със "сините", но в крайна сметка избраният беше Ники Костов. Милошевич пък пое Босна и Херцеговина, проваляйки се с гръм и трясък.

ТОПСПОРТ научи, че едно от имената на куп треньори от Сърбия, предлагани на Левски, е това на Ненад Лалатович. За последно 46-годишният специалист бе начело на Спартак (Суботица), а през отделни периоди биваше спряган и за ЦСКА. Лалатович е без работа от около два месеца.

Ненад Лалатович

Източник: facebook.com/RadnickiNisOfficial

Ненад Лалатович

Въпреки казаното до тук, към този момент "синьото" обществено мнение сочи, че фаворит за поста все още е Станислав Генчев.

Олександър Бабич изненадващо попадна сред вариантите за нов треньор на Левски

Олександър Бабич изненадващо попадна сред вариантите за нов треньор на Левски

Украинецът направи впечатление с работата си в Пирин