Част от привържениците на Левски обвиняват мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, че често не изпълнява обещанията си.

Преди броени минути ръководството на "сините" обяви официално напускането на Николай Костов след края на сезона.

Интересното е, че до днешното освобождаване на Костов силният фактор на "Герена" в продължение на месеци изразяваше подкрепата си за наставника на столичния гранд.

Официално: Левски се разделя с Николай Костов!

Официално: Левски се разделя с Николай Костов!

Товя обявиха "сините"

Ето какво каза Сираков в последните месеци за треньорския пост:

13 декември, 2023 година:

"Николай Костов има моето пълно доверие. Той е, и ще бъде треньор Левски. Резултатите ни са по-добри от миналата година. Така както Станимир Стоилов имаше моето безрезервно доверие, така го има и Николай Костов."

Изказване на 10 април:

"Аз съм категоричен, че това треньорско ръководство ще продължи да работи и следващия сезон. Говорил съм вече с Николай. В близките 10 дни ще обявим продължаването на договора на Николай Костов", заяви тогава той.

На 17 април:

"Разговаряме за нов договор на Николай Костов. Формалност е да подпише. Доволен съм от работата, не съм се променил в това отношение." Извиних се на Николай Костов, защото го оставихме по бели гащи. Истината е, че аз бях говорил още миналото лято и му бях обяснил какво е финансовото състояние на клуба и докъде ни се простират възможностите. Исках да вземем още 3-4 играчи зимата, но нямахме тази възможност. Отидохме в Турция с 10 юноши, за да се води нормален тренировъчен процес."