Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев говори пред репортери в Русе, където "армейците" са на лагер преди съботния мач с Лудогорец в efbet Лига. 

"Каранга е с отбора. Сега е в добро състояние. Надявам се да няма проблеми до утре за мача. Ако е така, ще участва при всички случаи.

Другите, които са с проблеми - имаме двама наказани в лицето на Санянг и Линдсет. Капитанът Матей е с болки в петата и не може да вземе участие. От вчера с вирусно заболяване е Скаршем, който не пътува с отбора. Това са проблемите. Ние трябва да се справим по най-добрия начин с това, което разполагаме.

В момента съм работник в ЦСКА. Опитвам се да съм полезен на отбора. Въобще пред мен не стои въпроса за бъдещето ми. Искам тези четири мача да ги изиграем по най-добрия начин. След това ръководителите и шефовете ще решат моето бъдеще и ще го приема, каквото и да е.

Искаме да сме съпричастни към семейството, което по толкова нелеп начин загуби това дете", заяви Белчев относно жеста, който от ЦСКА направиха към семейството на загиналия юноша на Дунав Русе Венцеслав Георгиев.

ЦСКА почете паметта на трагично загиналия талант Венци Георгиев

ЦСКА почете паметта на трагично загиналия талант Венци Георгиев

Момчето беше убито от мълния по време на тренировка на Дунав