Димитър Евтимов разказа подробности за ситуацията в Англия в условия на коронавирус пандемия. Вратарят на Акрингтън Стенли говори пред "Диема".

"Чувствам се добре, в самоизолация съм, с приятелката ми. Нямаш нужните условия за тренировки, но имам онлайн тренировки два или три пъти в седмицата, имаме и програми дадени от клуба. Днес беше само йога и стречинг за един час. Кондиционно няма как да станеш по-добър, просто трябва да си във форма.

Димитър Евтимов: Мерките на правителството срещу COVID-19 са адекватни и навременни

Димитър Евтимов: Мерките на правителството срещу COVID-19 са адекватни и навременни

"В Англия ни дават за пример"

В последните няколко дни се усеща страх, не съм излизал от две-три седмици, само до магазина, тук хората не носят маски и ръкавици, в последните два-три дни започнаха да усещат, че ситуацията е сериозна".За съжаление има доста голяма възможност част от отборите в ниските нива да банкрутират, имахме разговори с президента, който каза че ще си получим заплатите, но част от хората в клуба може да пострадат. Взехме решение част от заплатите ще да дадем за останалите хора в клуба.

Димитър Евтимов титуляр при поражение на Акрингтън

Димитър Евтимов титуляр при поражение на Акрингтън

Тимът на българина отстъпи на Джилингам

Втора година играя в Лига 1, без Висшата лига съм играл в останалите първенства, много силно първенство, много борба, физика, бързина.През 2010 година бях в Манчестър Юнайтед, Де Хеа още не беше там, но Едвин ван дер Сар ми е кумир, на 16 години да тренираш с основния състав си остава за цял живот. Всички бяха супер приятелски настроен, не бяха с вирнати носове", каза Евтимов.