Треньорът на Септември Милен Радуканов бе доволен от победата на своя отбор с 2:0 над Монтана. С успеха столичани се върнаха на върха във Втора лига. 

"Монтана са сериозен отбор, опитват се да играят добър футбол, комбинативен. Радващо е, че тактиката ни проработи, знаехме, че сме по-добре подготвени физически. Знаехме, че ще имаме 3-4 атаки към края на мача. Казал съм на футболистите да се хвърлят по 120% на мач, поздравявам ги за работата. Дочакахме си положенията, в началото Монтана изглеждаше по-активно, не може да подхожваш срещу всеки отбор по един и същи начин. 

Не допуснахме днес гол, това е добър атестат за нас, работим върху тези ситуации. Опитваме се да играем приятен футбол - с обръщане на атаките, с едно докосване.

Симеон Александров дебютира на 16 години, днес имахме много юноши на пейката, това е целта и пътят. Трябва да направим една добра сплав. В началото на годината допуснахме много грешки, работим всеки ден. Стремим се да научим всички да играят във фаза защита. Добър атестат за отбор от "Б" група е, че имаме викнати играчи в младежкия национален отбор", заяви Радуканов.

Септември срази Монтана и си върна лидерската позиция във Втора лига

Септември срази Монтана и си върна лидерската позиция във Втора лига

Столичани се наложиха над своя противник с късни голове