Старши треньорът на Локомотив (София) Красимир Балъков даде своето мнение след равенството 1:1 с Етър в мач от 32-рия кръг в efbet Лига.

"Първото полувреме напрежението в отбора ни изигра лоша шега, макар да казвам цяла седмица, че Етър ще играе освободено. За съжаление, не ме разбраха. Започнахме да играем, след като допуснахме гола. След като изпуснеш питомното, ходи гони питомното. В групата на изпадащите никой не прощава", започна Красимир Балъков.

"Имахме ситуации, от които можехме да отбележим след червения картон. Веднага разбрах след червения картон, че друг шанс няма да имаме. Не успяхме да храним нападателите с топки от фланговете", коментира Балъков.

"Не знам дали искаше Карлос Франса да си изкара картон, но си изкара и следващия мач ще почива", продължи той.

"Каквото можем ще променим за следващия двубой. Не очаквах да има притеснение в началото в играта на моите играчи. Явно това е психиката на този мач, защото Етър няма какво да губи, докато ние имаме много какво да губим", заяви Красимир Балъков.

"Съдията в последните минути направи мача много емоционален, като той си вървеше нормално. Кажете ми на Карлос Франса, когато му вдигна първи картон съдията, какво направи нашият футболист. Той беше на скорост... какъв е този картон за симулация. Попитах съдията и той не успя да ми обясни", завърши Красимир Балъков.

Етър и Локомотив (София) завършиха 1:1 в мач от efbet лига

Етър изтръгна точката от Локомотив (София) в сблъсък с три червени картона

Ето подробности