Българският нокаутьор Кубрат Пулев е приятно изненадан от желанието на Антъни Джошуа и неговият Еди Хърн следващият мач на британеца да бъде с него. В интервю за вестник "Сън" Джошуа заяви, че неговото е желание е да се бие с британски боксьор, но ако няма такъв шанс, то е готов да следва правилата за официалните претенденти. Първи в този списък е Кобрата. Евентуалният мач ще е през март на новия стадион на Тотнъм в Лондон.

Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа през март?

Кубрат Пулев ще се бие с Антъни Джошуа през март?

Мачът може да се проведе на стадиона на Тотнъм

"Не съм виждал тази публикация. Идеално, аз съм готов за такъв мач. Не е за вярване", сподели Кобрата, който тази сутрин беше гост в предаването "Здравей, България" на "Нова телевизия".

"Няма по-сигурно нещо. Мачът си дойде. С кого ще е, ще се реши през следващите месеци. Бъдещ мач с Джошуа зависи и от самия него. Всяка една федерация си има правила. Той е шампион на три федерации. Първа по ред е IBF, на която съм аз, така че той трябва да защити титлата срещу мен. Ако случайно не иска, може да я оваканти и ще играя със следващия в ранглистата. Срещу когото и да се изправя, аз не се притеснявам

Нямаше много голяма битка в мача между Джошуа и Руис. Това беше игра на надлъгване и надиграване. Залогът, както и напрежението е много голямо. На зрителите може да им беше скучно, но двамата боксьори усещат, че всеки един удар може да бъде решаващ. Именно заради това и двамата бяха предпазливи. Джошуа е променил стила и стратегията е друга вече заради противника", каза Кубрат Пулев.

Предпочитах загубата от Кличко да бъде победа, но това не ми е оставило следа. Загубата носи повече, защото тя те учи", сподели Пулев.

Броени дни остават до боя на Тервел Пулев в Пловдив. Той ще се изправи срещу американеца Дешон Уебстър.

"Всичко е нормално няма нещо, което да бъде по-специално. Подготовката си е в реда, чувствам се добре. Вече съм в Пловдив, където проведох и няколко тренировки и на деца. Очаквам да изляза победител от предстоящата битка", каза Тервел Пулев.