Боксьорът Кубрат Пулев даде обширно интервю пред "24 часа". Той сподели неща от личния си живо, като коментира евентуална сватба и как гледа на идеята.

Да очакваме ли брак от теб и от брат ти - Тервел Пулев?

- (Смях.) Брат ми е все по-близо до идеята за брак. Преди абсолютно неглижираше брака, за него са важни отношенията и той е прав. И Петър Дънов казва: "Ако двама души се обичат, те са венчани вече и на оня свят, вече са ги оженили". Но въпреки всичко, чисто като пример за децата, за обществото, за сплотяване, за закрепяване, ако щете дори само заради жена си, е хубаво да има брак.

 Т.е. ако вашата жена го пожелае, ще се ожените, но тя не го е пожелала още?

- (Смях.) Да. Защото ние мъжете, сме малко по-рационални, женската част са по-емоционални. Мъжът не отдава такава важност на сватбата. Хубаво е да се ожениш, си мисля аз. И да, брат ми все повече мисли в тази посока и е все по-отворен на тази тема.

А ти?

- Аз винаги съм бил отворен на тази тема и съм бил "за" сватба, но винаги е имало преди това неща, много по-важни от самия подпис - елементи, които трябва да ги има като уважение, преданост. А и знаем, че за любовта не се говори, тя се показва. Това е. Това са важните неща. Иначе сватбата е най-лесно да се случи. Не съм против.

Полски журналисти ужасени: Пулев ще пребие Вавржик!

Полски журналисти ужасени: Пулев ще пребие Вавржик!

"Нашият боксьор няма никакъв шанс"