Атанас Божилов победи Слободан Мияйлович с единодушно решение на SENSHI 7. Капитанът на националния отбор по кикбокс защити световната титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71.8 килограма.

Божилов започна великолепно срещата и разтресе съперника си два пъти в първия рунд. Типично в свой стил, Наката наблягаше на комбинации едно-две с акцент ритник в тялото. Съперникът му нямаше отговор.

Втората част тръгна по същото русло. В средата на рунда обаче Мияйлович засрещна много неприятно Наката и го прати в нокдаун. Божилов показа, че не е наранен и реагира като ужилен. До почивката успя да пласира два чисти ритника, които смутиха сърбина.

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс прати съперника си в нокдаун в третия рунд.

Слободан Мияйлович се озова на пода с лед вилолепна комбинация с акцент на десен прав.

Наката пласира тежки ритници в ребрата на съперника си. В четвъртата част двамата не бяха толкова експлозивни. Шампионът продължи да дава максимума от себе си, за да защити пояса. Сърбинът отново се оказа на ринга, а две супер зрелищни комбинации от 4-5 последователни удара щяха да взривят залата... ако имаше публика.

През последните пет минути бургазлията затвърди доброто впечатление. Наката продължи да бъде по-активен и подсече крака на Мияйлович, който за пореден път се озова на пода. Действието се повтори. Божилов приключи битката с жестока атака.

Заслужена победа с единодушно съдийско решение.