Румънецът Флорин Иваное защити реномето си на един от най-талантливите състезатели в света на бойните спортове. Той спечели двубоя си срещу черногореца Милан Вуйович с единодушно съдийско решение по правилата KWU Full Contact +95 килограма на SENSHI 21.

Първият рунд беше изключително силен за Вуйович, който без малко не нокаутира своя опонент. Черногорецът нанесе поредица от тежки удари, нанесли щети на перспективния румънец.

Иваное явно се успокои и заигра далеч по-уверено след кратката пауза. Вуйович започна да се задъхва, а атаките на Флорин минаваха през ръкавиците на балканеца.

В третия рунд Семил Шилд отне една точка от актива на Вуйович заради неправомерни действия. Иваное опита да се възползва от случилото се с още по-активна игра, която да затвърди престижната му победа на SENSHI 21.

Флорин Иваное е сред изгряващите звезди в света на бойните изкуства, и вече е доказал своята стойност като вицешампион на Румъния, а призовото му представяне в турнира DFS Heavyweight потвърждава неговото място сред елита. Иваное за втори път ще се качи на бойната арена във Варна, за да спечели уважението на публиката.

Милош Цветичанин беше максимално затруднен от мароканец

Милош Цветичанин беше максимално затруднен от мароканец

Трябваше да даде всичко от себе си, за да пречупи Бубакер ел Бакури