Джавад Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството на Левски с предложение за нов договор. "Мач Телеграф" пише, че от "Герена" няма да чакат до зимата и още отсега започват преговори с петима играчи за нови договори. Причината е, че настоящите им изтичат през следващото лято, а "сините" не искат да се повтори ситуацията с Андриан Краев и Жереми Петрис. Почти цяла есен ръководството водеше разговори с тях, но в крайна сметка така и не успя да се разбере с играчите.

Сираков си призна, че е имал разговор с Марин Петков, който е част от карето, а сега идва ред и на такъв с Ел Джемили. "Сините" трябва доста да внимават с него. Причината затова е, че вече имат и конкретна оферта на универсалния играч. Както по-рано се писа, Фатих Карагюмрук дава 500 000 евро на Ел Джемили. На този етап тази сума не задоволява шефовете на Левски. Освен това се твърди, че самият играч се чувствал добре у нас и не бързал да бъде продаден в чужбина. Нещата обаче може да се променят, ако бъдат хвърлени по-големи пари на масата.

Патрик-Габриел Галчев: Европа остава голямата цел за Левски

Патрик-Габриел Галчев: Европа остава голямата цел за Левски

"Ще се борим до последно"

Асен Митков, Пламен Андреев и Илиян Стефанов са другите, които "сините" искат да задържат.

Освен това на "Герена" този път искат играчите да бъдат честни и да дадат бързи отговори на предложенията, които им се отправят, за да могат си направят навреме сметката за новия сезон - какви играчи ще се вземат сега и какви през зимата.