Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга се включи на почти на пълни обороти във вчерашната следобедна тренировка на тима и по всичко личи, че ще бъде на разположение на Стамен Белчев за вечното дерби с Левски в събота от 16:15 часа.

Той пропусна последните два двубоя на армейците заради болка в областта на адукторите, но вече е възстановен, пише "Тема Спорт".

ЦСКА с важна информация относно Вечното дерби

ЦСКА с важна информация относно Вечното дерби

Ето подробности

Бразилецът изгледа загубата от Ботев Пловдив с 0:1 за купата от резервната скамейка, но не се появи на терена, а след това не пътува с тима за гостуването в Кърджали. Това обаче доведе до сериозен скандал, в който 33-годишния футболист се замеси. В социалните мрежи се появиха кадри от столично заведение от нощта преди двубоя с Арда, на които той танцува и се забавлява в разрез с реда и дисциплината в отбора.

"Ако това за Каранга е вярно, не е професионално. Не ми се иска да е вярно. Не съм го гледал (б.р. - видеото), но чух. При всички случаи, ако е вярно, ще имаме разговори. Ръководството ще прецени какво да правим", лаконичен бе по темата Стамен Белчев след победата в Кърджали.