Новото попълнение на столичния гранд Левски Живко Атанасов сподели, че да играе за "сините" е сбъдната мечта за него и че няма търпение да започне тренировки с новите си съотборници.

"Чувствам се отлично. Това е една моя сбъдната мечта. Много съм щастлив, амбициран и нямам търпение да започна да тренирам с отбора, за да започна да показвам това, което мога. Нямах никакво колебание да дойда в Левски. Позитивно настроен съм за цялата ситуация и мисля, че всичко ще се оправи и клубът ще влезе в релси, както винаги е било тук. Нямаше колебание, а леко забавяне, относно разтрогването на договора ми с бившия ми клуб", заяви Атанасов пред клубната телевизия на "сините"

"Следях първенството. Гледах определени мачове, но не абсолютно всички, защото в Италия по това време се интересувах от други отбори и първенства. Винаги съм следял и интересувал какво става в родния ми клуб. За мен е удоволствие да бъдат тук и да бъда част от това велико нещо", добави още той.

"Със сигурност налагането на млади футболисти ще доведе до резултати. Надявам се те да са високи, но разбира се, че ще трябва време. Трябва да се работи много. Искам да видя Левски, който побеждава във всеки един мач. Такъв съм свикнал да го гледам. Израснах с това и обичам да го виждам. Трябва да израстваме и да сме на върха, където ни е мястото.

Публиката на Левски е най-великата за мен. Това е безспорно и няма какво да го коментираме. Феновете трябва да продължават да подкрепят клуба, по начина, по който го правеха до момента и да проявят разбиране. В последно време, когато излезе по медиите, че ще се връщам в Левски получих много подкрепа. За мен е изключително приятно и съм много щастлив да знам, че зад гърба ни има такава публика, защото това е нещото заради, което го правим", завърши бранителят.

Баждеков: Левски ще оцелее! Много хора милеят за клуба!

Баждеков: Левски ще оцелее! Много хора милеят за клуба!

"Ако не вярвах в това, нямаше да се захващам"