Старши треньорът на Септември Николай Митов изрази задоволство от равенството 1:1 с Марек в двубой от 30-я кръг на Втора лига. Той похвали играчите за показания характер и показа амбициите си отборът да се завърне в елита на българския футбол.

"Поздравявам футболистите за характера през първото полувреме. През първата част опитахме неща, които тренирахме два дена и не се получи. Коригирахме това на почивката, пресирахме, контролирахме игата. Имахме пропуски, но беше важен характерът и да не се загуби мачът. Честен съм, характерът ни победи, не трябваше да допускаме поражение", сподели той.

"Няма да казвам всичко, защото ще ме издаде това за другия път. Ориентирани сме вече, друго е да си на терена. Добри футболисти има, Септември трябва да е в елита. Трябва да сме минимум на това място, на което сме", добави специалистът.

"Септември не трябва да се притеснява, трябва да играем. Марек е много корав отбор, браво на треньора и футболистите им, играят добър футбол. Мъжкари си и се хвърлят, а и нямат поражение у дома. Искам всичко да е позитивно, тук съм си като у дома", завърши Николай Митов.

Гол в добавеното време измъкна Септември на "Бончук"

Гол в добавеното време измъкна Септември на "Бончук"

Софиянци стигнаха до ценно равенство като гост на Марек