Футболистът на Хебър Ангел Бастунов може да се счита за играч на Левски. "Сините" вечет има сключен договор с 24-годишния играч, съобщи "Тема Спорт". И от лятото той трябва да се присъедини към новия си отбор. Бастунов ще пристигне на "Герена" като свободен агент. Причината е, че споразумението му с пазарджиклии изтича с края на кампанията.

Бастунов прави силен сезон за Хебър, който се бори със зъби и нокти за оцеляването си в елита. Той е основен играч в състава на Любослав Пенев. До момента има 29 шампионатни двубоя (б.а. - в 28 е бил титуляр), в които е вкарал 4 гола. Помогна на тима и да достигне до полуфинални сблъсъци за купата срещу Лудогорец. В турнира има 3 срещи и едно попадение - при това в мрежата на Левски, който бе елиминиран на 1/8-финал. Интересното е, че Бастунов е минал през школата на "Герена", но няма мач за първия тим. Носил е още екипите на Ботев (Пловдив), Кариана и ЦСКА 1948.

"Сините" искаха Ангел Бастунов още през зимата. Тогава те привлякоха от Хебър дефанзивния халф Карлос Охене. Те обаче не успяха да се договорят за правата на българина.

В началото на годината от "Георги Аспарухов" имаха сериозен интерес и към двама родни национали, който е актуален и в момента.Става въпрос за вратаря Даниел Наумов и централният нападател Алекс Колев. Двамата стават свободни агенти през лятото. Първият в момента е част от ФК ЦСКА 1948, а вторият от хита на сезона Крумовград. "Сините" имат и друга опция за вратарския пост - стража на Пирин Максим Ковальов.

Левски не даде 200 000 лева за Бастунов, но за същата сума ангажира Патрик Мислович

Левски не даде 200 000 лева за Бастунов, но за същата сума ангажира Патрик Мислович

Трансферни цели