Старши-треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев бе доволен от победата с 2:1 в гостуването на Пирин.

"Не влязохме добре в мача и допуснахме гол от наша неточност, но поздравявам тима за начина, по който след това изигра срещата. Момчетата се постараха да направят всичко възможно да спечелим двубоя. Благоевград не е никак гостоприемно място, а и играхме толкова време с човек по-малко", започна той.

"Повратният момент беше това, че не наведохме глави след като ни отбелязаха гол. Нямаше вече накъде да отстъпваме и трябваше да направим всичко възможно да променим крайния изход на мача", призна Янев.

"Задавал съм си и аз въпроса дали подемът идва навреме. Ще бъде навреме, ако успеем да се спасим. Не трябва да се отказваме и трябва да опитаме всичко, на което сме способни Ботев (Враца) да остане в елита. Не трябва да забравяме уважението помежду си след края на мача. Нужно е да запазим концентрация в тренировъчния процес, да бъдем единни и да играем по начина, по който го правим в последните срещи. Паузата идва много навреме за нас. Знам, че малко хора вярват в това, което правим, но по-важното е ние да вярваме", коментира Христо Янев.

Ботев (Враца) спечели ценни три точки след страхотен обрат над Пирин

Ботев (Враца) спечели ценни три точки след страхотен обрат над Пирин

Вижте как се разви мача