Легендата на ЦСКА - Стоян Йорданов се надява, че скоро "червените" ще достигнат нивото си от миналото и клубът отново ще се радва на големи постижения - титли и силни мачове в Европа. Ето какво сподели той в Актуално студио "Дерби":

"От 2009 година го караме само на препоръки. Спечелихме две купи, но това е малко за марката ЦСКА. Това е болното и колкото и да е силно казано, ние сме нищо в последните 10-11 години. Трябва да се стигне пак нивото от миналото и на нас, легендите, да ни се даде възможност пак да се радваме на големи постижения - титли, силни мачове в Европа, а не само да живеем с миналото и да гледаме към него".

"Преди години плачехме, че няма терени за школата. Сега ги има - цели пет са, и браво на ръководството за това, но като минавам понякога през "Армията", ами те са празни. Има деца само на един от тях. Преди години не беше така. Няма ги децата. А преди в съзнанието на всички ни бе втълпявано само едно - победата и първото място".

"Не мога да разбера от какво се плашат да налагат младите играчи, а само се взимат чужденци. Когато играхме великите срещи с Интер, аз бях на 22 години. Паро и Пената бяха на по 21, а Цецо Атанасов - на 19. Как успявахме ние, а сега не могат", заяви Стоян Йорданов.

Легендата на ЦСКА Пламен Марков на 62!

Легендата на ЦСКА Пламен Марков на 62!

Изпълнителният директор на клуба празнува