Президентът на Славия, Венцеслав Стефанов изрази мнение в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal TV, че напускането на Борислав Михайлов от длъжността Президент на Футболния съюз е било най-голямата грешка, която не трябва да се повтаря. Според члена на изпълкома това е станало под натиск на фенове по трибуните.

Венци Стефанов за назначението на Дерменджиев: Решението е колективно, дано да е за добро

Венци Стефанов за назначението на Дерменджиев: Решението е колективно, дано да е за добро

"Каквото съм имал да казвам пред колегите, казал съм го"

"Най-голямата грешка бе това, което се случи с Боби. Не трябва да я повтаряме по никакъв начин. Да не се поддаваме на рекета на няколко уродливи фенове по трибуните. Всички грешим - някой повече, друг по-малко. България никога не е имало такъв авторитет като Боби Михйалов в международните среди. Това трябва да се оценява. А някои хора, които нямат друго чувство освен да пият ракия и да псуват, сигурно и жените им ги бият и си изкарват всичко по стадионите", сподели Стефанов.

"Новият президент трябва да бъде човек с възможности, със знания, авторитет и най-важното да не е изцапан във футболната ни история. Този, който ще менажира футболния съюз трябва да бъде бизнесмен. За много неща сядаме на кръгли маси, на правоъгълни маси и накрая нечие мнение надделява и започваме да си караме както си знаем", допълни Стефанов.