Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов сподели впечатленията си от отбора след първата зимна контрола на тима, спечелена от "белите" с 6:1 срещу Балкан Ботевград.

"Добре играха момчетата, готвят се. По думите на Загорчич добре се готвят, добре мина контролата, и аз го виждам. Смятам, че ще наваксат още малко", започна Стефанов.

"Не е важно на мен как са се видели, важно е дали влизат в концепцията на треньора и дали могат да помогнат на отбора", каза той за футболистите на проби в Славия.

Той каза още относно трансферите: "Засега това е, което ни е предложено, ще видим. Ако има нещо качествено, което да е по-добро от нашите, може да го вземем".

По повод бъдещето на Светослав Вуцов и дали има оферти за него, президентът на Славия каза: "Нищо конкретно няма, ако има нещо, ще ви кажа, но засега няма нищо конкретно".

"Ние сме се разбрали с него, защо да напуска, лошо ли му е тук? След като си е подновил договора, значи се чувства добре", допълни Стефанов.

"И по думите на треньора, и по мое мнение, ако има някой по-добър от тези, които са в момента, може, но за момента треньорът решава и аз като виждам, няма нещо кой знае какво. От тези момчета, които са на проби, Заги ще реши дали ще остави някой", каза още той за потенциалното привличане на нови играчи през зимата.

"Вероятно да", каза Стефанов за това дали ще пътува с отбора за лагера в Турция.

Славия започна контролите с ударно 6:1

Славия започна контролите с ударно 6:1

Над Балкан