Ясен Петров вече официално е новият треньор на Левски. Наставникът ще бъде представен днес в 18,00 часа в залата за пресконференции на "Герена". Пловдивчанинът от известно време движи селекцията в клуба и се очаква да бъдат обявени първите резултати от работата му.

"Не искахме да обявяваме името, докато всичко не е окончателно ясно. В крайна сметка обаче наставникът е ясен, работи вече по селекцията, мислим за подготовката. Нещата в Левски се случват. На пресконференция днес ще ви представим всички неща. Предстои да се разбере с кого ще се разделим още, кои ще дойдат. Доволни сме и от трансферите на Ники Димитров и Георги Сърмов в Касъмпаша. Това ще донесе на клуба добри приходи, с които ще можем да си позволим и нови попълнения", сподели спортният директор Георги Иванов - Гонзо.

Новият треньор на Левски е изиграл 27 мача с 1 гол за тима като футболист. Той е бивш треньор на Локомотив (Сф), с който играе полуфинал за купата на България, на Ботев (Пд), с който печели промоция за "А" група и играе четвъртфинал за купата на България. Също така на Черно море , с който достигна до финал за купата на страната и 6 място в "А"-ПФГ. Има 114 мача като старши-тренъор в "А"-ПФГ, 24 мача "Б"-ПФГ, бивш-тренъор на национален отбор юноши 88 година.