Ръководството на Левски обяви в официалния сайт на клуба голяма новина, свързана със стадион "Георги Аспарухов". От клуба информираха, че е създадено специално дружество, което ще се ангажира в бъдеще с цялостната модернизация на съоръжението.

"Скъпи левскари,

С решение на УС на ПФК "Левски" АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, 100% собственост на ПФК "Левски" АД.

Целта на новоучредената организация е да работи активно за подобряване на цялостната инфраструктура на клуба, включително и за реализиране на най-важната стъпка, свързана с развитието на "Левски", а именно: изграждане или цялостна реконструкция на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и очаквания на сините привърженици.

Наш приоритет, в тази посока, е на първо място, да извършим всички възможни, законови действия, чрез които любимият ни клуб да получи пълните права да инвестира, управлява и развива стадион "Георги Аспарухов" в дългосрочен план.

По настоящем, екипът ни работи активно по създаването на необходимите предпоставки за реализиране на посочените цели, за чието постигане разчитаме на вашата подкрепа и доверие.

С уважение: ПФК "Левски", написаха от клуба.

Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

Кокала определи като безхаберие трансфера на Охене в Левски

Ръководните фактори на "Герена" са неопитни, казва Емил Велев