Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори по актуалните теми в българския футбол. Той не пожела да става част от словесната война между собствениците на Лудогорец, ЦСКА и Левски.

Според него "орлите" от Разград още дълги години ще бъдат шампиони на България, а Гриша Ганчев няма никаква вина, за да плаща 8 млн. лева за активите и пасивите на фалиралото "червено" дружество.

Спас Русев след думите на Домусчиев: Станах обект на неочаквани нападки, живеем в два паралелни свята

Спас Русев след думите на Домусчиев: Станах обект на неочаквани нападки, живеем в два паралелни свята

"Не сме в перфектния"

"Любимият" му "син" тим също не бе пропуснат, като за него финансовият благодетел на "Герена" - Спас Русев, е интелигентен човек, който обаче много не разбира от футбол.

"Лудогорец е най-добрият отбор в България и затова смятам, че няма кой да спре хегемонията на този клуб. Левски може да го стори, но първо трябва да направи доста промени. Какво като в някои мачове буксуват? И Реал Мадрид буксуват. Не вярвам някой друг собственик да може да осигури толкова пари за селекция, колкото му бяха осигурени на Методи Томанов през годините", заяви Стефанов.

Кирил Домусчиев с безпрецедентна атака срещу Спас Русев и Гриша Ганчев!

Кирил Домусчиев с безпрецедентна атака срещу Спас Русев и Гриша Ганчев!

"Единият да гледа козирката и играта на Левски, другият разследванията за кражба на ДДС", заяви босът на Лудогорец

"Спас Русев ми е приятел. Той е бизнесмен и интелигентен човек, но като цяло футболът не е за него. На човек като Русев му трябва спортен директор", добави босът на "белите".

"Съгласен съм с Гриша Ганчев, че е хвърлил осем милиона лева в канала. Ганчев не е виновен за нищо. Той просто плаща дълговете на други хора. Ако бях на негово място, нямаше да платя. Тези пари можеше да се инвестират в стадиона или тренировъчната база. Трябва да се види защо се допусна ЦСКА да натрупа тези огромни дългове. Да се потърси отговорност на тези хора. Ако бях аз, щях да извадя отбора в четвърта дивизия и клубът да тръгне на чисто, без никакви задължения. Тогава нямаше да се стига до подобни неща и напрежение", сподели още членът на Изпълкома на БФС, пред колегите от "Спортал".

Етър победи Славия с 3:0

Етър писа тройка на Славия, Иван Петков с красива задна ножица

Аласана Мане и Иван Петков герои за "виолетовите"