Става интересно в българския футбол. Очевидно думите на Гриша Ганчев и Спас Русев са жегнали Кирил Домусчиев заради твърденията, че Лудогорец работи със съдиите.

По този повод босът на разградчани изригна в социалната мрежа Фейсбук:

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на "Лудогорец Арена", явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме осем милиона в канала
Обновена

Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме осем милиона в канала

"Един отбор започва първенството с 30 точки аванс"

А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!".

Спас Русев: Подкрепям призива на Гриша Ганчев, Кабаков остави в мен впечатление за некоректност

Спас Русев: Подкрепям призива на Гриша Ганчев, Кабаков остави в мен впечатление за некоректност

Вижте обширно интервю със собственика на Левски