Министърът на младежта и спорта Радостин Василев коментира актуалните теми в българския футбол. Юристът присъства на откриването на празника по повод 65 години от първия тираж на играта "Спорт тото 1".

Василев сподели мнение за случващото се в БФС, както и даде коментар за предстоящия финал за Sesame Купа на България и подчерта, че отдавна няма фенски пристрастия. 

"Няма сблъсък за президентския пост в БФС. Конгресът ще бъде само за приемане за бюджет. Поканили сме много хора. Не мога да взема позиция. Борислав Михайлов не ме е поканил.

Радостин Василев: Тази година ще бъде годината на реформите в Българския спортен тотализатор

Радостин Василев: Тази година ще бъде годината на реформите в Българския спортен тотализатор

Поставил съм цели на ръководството на БСТ, коментира министърът

Ще бъда на финала в неделя. Нямам предпочитания. Нека да победи по-добрия отбор. Видях, че ЦСКА и Лудогорец са ни уважили, очаквам и гости от Левски. Отдавна не съм привърженик.

Много е важно да отбележим следното - ние на ЦСКА пари не даваме. Даваме им само възможност сами да си построят стадиона. Към настоящия момент държавата и Министерството на младежта и спорта не могат да дават пари на футболни отбори за стадиони. Стадионът на Левски е на областната управа. Говорил съм с Левски. Като има пари за всички стадиони, ще има и за тях. Тези два казуса не следва да се представят като едно", каза министърът на младежта и спорта.