Легендата на българския футбол Христо Стоичков направи любопитен коментар относно реконструкцията на клубния дом на ЦСКА.

Преди няколко дни Камата, който е собственик на 20% от акциите на червения клуб, беше лично на съоръжението в Борисовата градина, за да види как върви демонтажа на "Армията".

Стоичков коментира избора на Георги Иванов за нов президент на БФС

Стоичков коментира избора на Георги Иванов за нов президент на БФС

Ето какво каза

След това той се похвали, че си взел чим от терена, който ще окичи в залата си на славата. Стоичков говори днес пред медиите от Брюксел, където участваше на конференция.

"Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план, радвам се, че хората си вършат работата, уникално момчета, уникална група. Казаха, че тук до месец - месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план. Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целия стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна, но е добре.

Носталгия голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено. Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина.

ЦСКА покани представителите на медиите да отразят важно събитие

ЦСКА покани представителите на медиите да отразят важно събитие

То ще се състои на 18 април

Последният мач, когато играхме, тогава може би беше за последно. Дано оттук нататък всичко е по план. До месец и нещо казаха, че всичко ще е разчистено и оттам нататък може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора", заяви Стоичков в Брюксел.