Отборът на Верея приема столичния Славия в двубой от 7-ия кръг на Първа лига. Мачът е от 18:45 часа на "Трейс Арена", а рефер ще е Георги Давидов.

Старозагорският тим е единственият, който няма победа след шест изиграни кръга. Нещо повече - тимът не е отбелязал нито един гол и се надява най-после да прекъсне негативната серия в домакинството си.

В Стара Загора се говори, че съществува вероятност Верея да си върне Исмаил Иса, но развитие по темата ще има през следващата седмица. Днес атаката на отбора ще бъде водена от Антон Огнянов, а зад него ще действат Милан Вушурович, Сейдина Диара и Билел Малек.

Наставникът Небойша Лекич вярва, че е дошло време тимът да покаже повече острота в офанзивен план и да изненада "белите".

Небойша Лекич: Верея се нуждае от гол

Небойша Лекич: Верея се нуждае от гол

"Вярвам в състава, но нямаме време"

Славия направи добър мач срещу Лудогорец (0:0) и може да съжалява за загубените 2 точки. Най-старият столичен клуб се сдоби с две нови попълнения в лицето на Тейнур Марем и Дени Валентич-Бара, но те останаха извън групата за двубоя.

Треньорът Златомир Загорчич призна, че се притеснява от евентуално подценяване, както се случи в мача с Витоша (Бистрица).

"Белите" ще търсят задължителен успех, който може да ги изравни с Лудогорец на 4-ото място. Милчо Ангелов ще действа в предни позиции, подкрепян от Георги Йомов, Славчо Шоколаров и Галин Иванов.

Дени Валентич и Тейнур Марем подписаха със Славия

Славия подписа с бивш футболист на Хайдук и такъв на Лудогорец

Очаква се още едно ново име в "Овча купел"