Днес в 21:00 часа, младежкият ни национален отбор започва пътя си към Евро 2017 в Полша, съобщава "Меридиан мач". Нашите гостуват на Уелс на „Кардиф Сити Стейдиъм", а мачът е първи от квалификационна група 5, където са още тимовете на Дания, Румъния, Армения и Люксембург.

Както вече многократно стана дума, аут за двубоя е капитанът ни Милен Гамаков, който е наказан. В негово отсъствие, лентата ще носи Кристиян Малинов, който се готвеше с мъжкия ни тим по време на лагера за двубоя с Италия. Други проблеми пред селекционера ни Антони Здравков няма, като той и неговият щаб ще се чудят до последно кой да застане на вратата - Александър Любенов от Септември (Симитли) или Кристиян Кацарев от Локо (Сф).

Съставът на Уелс, който може би доста хора в България подценяват, обаче има футболисти на грандове като Ливърпул и Манчестър Сити. Представител на „червените" е крилото Хари Уилсън, когото мнозина наричат „новия Бейл". Въпреки че е на 17 години, той вече е играл и за първия отбор на Уелс. От Сити пък е вратарят Били О'Брайън.