Изпълнителният директор на Локомотив София Бойчо Величков сподели очакванията си за днешния мач с Лудогорец.

"Отиваме в Разград, за да играем футбол и да се представим добре. Мисля, че отборът ни има потенциала да постигне добър резултат. Не се съмнявам, че ще се получи хубав мач. В последните мачове Лудогорец не се представя на обичайното си ниво, но разполагат с много силни футболисти и трябва да им се обърне сериозно внимание. Пак ще се повторя, всичко си зависи от нас. Футболистите ни са необременени и освободени психически. Това ще бъде нашият плюс. Ще липсват Краси Милошев и Матеус, но имаме и други футболисти, които могат да ги заместят достойно. Надявам се това да не се отрази негативно на отбора", заяви Величков пред "Тема Спорт".

Лудогорец -  Локомотив (София)  1:0 в среща от efbet Лига
на живо

Лудогорец излъга 10 от Локомотив

Мачът е от 18:45 часа

Той говори и дали има опасения в клуба, че в главите на играчите ще бъде мисълта за предстоящия първи полуфинал за купата срещу ФК ЦСКА 1948 Сф в сряда.

"Разбира се, че ще има такова нещо. Но не подценяваме никой и нямаме само един изявен приоритет. Да, мачът за купата е следващият пред нас и ще е много важен, но във всеки двубой момчетата излизат, за да се представят на ниво. Мисля, че го правим и през тази година постигнахме хубави победи почти над всички водещи отбори", добави още той.