Бившият треньор на Локо Сф - Данило Дончич - сподели пред "Мач Телеграф", че вярва в спасението на клуба. Той е готов и да помогне с каквото е необходимо на новия треньор Красимир Балъков.

"Разделихме се с уважение. Когато дойдох начело на отбора, нещата се получаваха. Нещата потръгнаха в наша полза, играехме добре и печелихме точки. Причината да се стигне до раздяла между мен и Локо Сф не е една, доста са. В последните мачове загубихме много точки и това натежа.

Локомотив (София) също поздрави Етър за юбилея

Локомотив (София) също поздрави Етър за юбилея

Клубът от Велико Търново става на 100 години

След мача с Ботев Пд имаше недоволство и от моя страна, както и от щаба ми. Ние искахме да изгоним някои играчи, защото по този начин не се получава. Не можеше така да се продължава, но ръководството вече имаше други идеи", коментира Дончич. Според него в последния месец атмосферата в съблекалнята не е била добра.

"Не може да правим елементарни, детински грешки. От мач на мач те се повтаряха и ние губехме. Повечето от футболистите са опитни и не бива да допускат такива грешки. От тях дойдоха и лошите резултати, а когато се губи, атмосферата никога не е добра", заяви още Дончич.