Наставникът на Локомотив (София) - Иван Колев посъветва БФС да преразгледа своите наредби и ако отново се стигне до отказ на отбори от първенството, програмата да се пренарежда в движение. А не както е сега - няколко тима не участват, което създава огромни главоболия на останалите. Част от отборите почиват с месец, което им нарушава подготовката.

Днес тимът му загуби от Монтана с 0:2 в контролна среща.

"Трябва да се помисли в бъдещите наредби, ако се случи такова нещо, да се пренаредят кръговете, за да се изиграе последователен сезон. Сега това положение доста пречи на подготовката.

До около 60-ата минута отборът стоеше добре на терена. Имахме превъзходство на моменти и много повече положения. Не позволихме на противника да създаде положение пред нашата врата. Това беше много ценно и полезно. Смените нарушиха взаимодействието, но въпреки това мачът си вървеше към спокойно 0:0. Имахме две прекрасни положения за гол и след това станаха тези две грешки в края на мача. Играхме срещу добър отбор. Контролите винаги са много полезни. За нас това е шанс да премерим качества и възможности.

Предстои ни сериозен, много тежък мач срещу Пирин. Демонстрират стабилна игра, имат добри футболисти. Това ще е тест за нас. Най-важно е да покажем нашата си игра - да разкрием индивидуалните си възможности и тези като отбор".

Монтана надви Локомотив (София) в контрола

Монтана надви Локомотив (София) в контрола

Тимът на Атанас Атанасов се наложи с 2:0