Бившият защитник Иван Иванов даде интервю пред "СпортКаст", в което разказа за проблемите си със Стойчо Младенов в ЦСКА.

"Спечелихме с 3:0 срещу Рилски спортист, общо взето спокоен мач. На следващия ден Стойчо Младенов дойде с анализатора си, за да направи разбор. Кой как се е справил. Мен обаче ме пропусна. В главата ми веднага нещо щракна. След това ми каза, че съм бил безобразно слаб. Аз седя и "шок". Бяхме победили с 3:0 и нямаше за какво да се хване, за да ми ги каже тези неща.

Иван Иванов: От всички балкански нации, ние сме с най-тарикатския манталитет

Иван Иванов: От всички балкански нации, ние сме с най-тарикатския манталитет

Eто подробности

Оттам нататък започнах да имам проблеми с него. Вътрешно се усети едно удряне по моето его, макар че още бях на крехка възраст. Започнах не точно показно, но да се държа по различен начин. Казах на ЦСКА, че няма да остана в отбора под ръководството на Стойчо Младенов. Тогава преминах под наем в Локомотив Пловдив", разказа Иванов за началото на кариерата си в ЦСКА.

Той се върна и към епизода с отстраняването си от отбора по времето на Любо Пенев.

"Бавеха ни парите, бяхме постоянно лъгани. В един момент се изнервяш. Дойде Базел и ни разказа играта. Почваше да ни тежи цялото нещо, стана едно допълнително изнервяне. Записахме лоши резултати с Литекс, Миньор... Аз и още няколко човека бяхме отстранени заради неспазване на режим. Ръководството имаше много проблеми с Любо Пенев, който си тръгна зимата. След това дойде един македонец".

Иванов също така призна, че е отказал оферта от Мъри Стоилов да премине в школата на Левски. Той се върна и към престоя си в чужбина в Русия, Сърбия и Швейцария.