Вратарят на Черно море - Иван Дюлгеров говори пред "Дарик" преди предстоящия мач с Левски на "Тича" във Варна. Националният страж посочи силните страни на "сините". Той коментира и бъдещето си, като подчерта, че ще разговаря по тази тема с ръководство след края на сезона.

Илиан Илиев: Най-трудно ми е да коментирам такива мачове, трябва да търсим максимума срещу Левски

Илиан Илиев: Най-трудно ми е да коментирам такива мачове, трябва да търсим максимума срещу Левски

"Държахме добро темпо за този сгъстен цикъл"

"Отборът играе добре в защита. Вече сме си напаснали. Има една добра спойка между целия отбор. Още сезонът не е приключил. Гледаме само напред и се стремим към най-доброто. Може би това е един от най-силните ми сезони до момента. Трябва да подобря още играта с крака. Това е ключът, за да израсна още повече. Работим на тренировки върху това.

Психологически мисля, че сме по-стабилни от Левски. Това е едно от предимствата ни и второ, че ще играем на нашия стадион, където нямаме загуба през този сезон. Силните страни на Левски са във фаза атака. Имат много класни футболисти. Трябва да бъдем внимателни.

В атака всичките футболисти на Левски са чужденци. Рикардиньо, Лима, Марин Петков са страхотни футболисти. Те създават всеки мач проблеми на всеки вратар и на всяка защита. Не познавам Иван Андонов лично. Гледах мача с ЦСКА. Момчето изигра доста добър мач. Бих го посъветвал да играе с по-голямо самочувствие. Видях много позитиви в играта му. Всички знаем, че без грешки няма растеж.

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката?

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката?

Очакванията са за много "гореща" атмосфера на мача с Левски в събота вечер

И трите отбора (ЦСКА, Локо Пловдив и Левски) са много добри. Така си направихме нещата, че да ни бъде трудно. Можеше да си решим вече класирането с мача в Пловдив. Много близки точки сме. Всеки може да се намеси в борбата за второто място. Разбира се, че имаме състав за Европа. Имаме доста опитни футболисти. Димов, Живко Атанасов са опитни, играли са в Европа и в големи клубове. Мисля, че отборът е готов за това ново предизвикателство да играе в Европа. Единствената цел на отбора е да сме там.

На първо място е да изпълним целта в Черно море, да се класираме колкото се може по- напред в класирането. По възможност да сме втори, защото Лудогорец е първи. След сезона ще седна да го мисля с ръководството как ще ми се развие кариерата".

Преди Черно море - Левски: Представят песен за варненци

Преди Черно море - Левски: Представят песен за варненци

Ето каква е тя