Константин Папазов се разпали изключително много в студиото на БНТ1, където обвини изп. директор на Левски - Иво Ивков в лъжа и обясни защо е неудобен за любимия си клуб. Ето какво каза Тити със сълзи на очи:

"Предстои среща в НАП. Наско кани Ивков и експерт финансист на "Палмс Бет" и Иво Ивков казва: "Аз няма да ходя заради човека от "Палмс Бет". После излиза, че той не бил канен. Истината е само една, гледните точки са различни. Фокусът от успехите на Левски е от идването на Мъри, но това не може да се случи без финансовата стабилност на "Палмс Бет". Лили Иванова ни се чуди как разпиляваме такава огромна Иванов.

Едно е да отидат Наско и Тити при Мило Борисов, друго е Мунчо от "Под Игото". Съдбата е отредила Наско и Мъри да спасят Левски. Когато някой се почувства обиден си тръгва. Няма да се вменяват неистини. Мене Левски ме е създал, имам 17 първи места за клуба. Бил съм като малък от ЦСКА, но няма да допусна никой да вменява на обществото неистини.

В пик, когато Левски спечели Купата, сдружението "Левски на Левскарите" събра само 1200 човека. Замислете се? Аз казвам истината за Левски, затова съм неудобен!".

Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме престъпници с опитите да разединим тази народна любов

Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме престъпници с опитите да разединим тази народна любов

"Ако Мило Борисов не беше толкова изискан и премерен, щеше отдавна да ни е бил дузпата"