Баскетболният специалист - Константин Папазов, беше гост в предаването "Арена Спорт" по БНТ 1, където основна тема на неговия разговор с колегите бяха събитията във футболния Левски. Тити говори за отношенията си с Наско Сираков и Мъри Стоилов, акциите, които така и не получи, и др.

Кметът на Симитли дари 5 бона за Левски и отсече: Стига сте спали! Аз давам за 5 човека

Кметът на Симитли дари 5 бона за Левски и отсече: Стига сте спали! Аз давам за 5 човека

Ето какво написа той

"Най-лесно на този свят се казва истината. Силното медийно отразяване на проблема е защото Левски е феномен. Има две огромни силни фигури в Левски - тези на Наско и Мъри. Понеже много оспорват качествата на Сираков - "Защо е той?", "Как е той?"... В историята на Левски, най-авторитетното живо име, най-обединяващото, е това на Наско Сираков. Замисляте ли се колко голям риск е да се захванеш с подобно нещо? Когато този човек е взел за себе си рисковото решение, в най-трудния момент, да заложи името си, за да спаси Левски, всякакви други коментари по негов адрес трябва да бъдат игнорирани.

Сдружението "Левски на Левскарите" каза и друго нещо, освен Сираков, Иво Ивков също да подаде оставка, ако трансферите не са на стойност шест милиона. Сега калкулаторите ли да вадим? Това са дребнотемия. Един голям европейски клуб не занимава обществеността с неосъществени трансфери. Две седмици преди Шолак уж да каже "Да", да продадем футболисти и да го надхитрим ли? Да, с оглед на развитието на нещата, тези продажби щяха да са много ценни за развитието на клуба, но към датата на събитието, е постъпено правилно и коректно пред бъдещия собственик. След това вече излизането пред медиите и коментирането на цифри е грешка. Когато си сбъркал има няколко неща - не пристрастие, а фактология - може ли изп. директор да се обяви срещу собственика? Може, разбира се. Или правиш пресконференция и казваш достойно подавам оставка, защото не мога да работя с този човек, или търсиш начин да се разберете.

Мъри ласкав към Жереми Петрис

Мъри ласкав към Жереми Петрис

Младокът има качества за Европа, но не е завършил обучението си на "Герена"

В едно семейство може да има жестоки скандали, но пред общността то трябва да бъде обединено. По изчисление на "Тренд" - феновете на Левски са над 700 000. Левски му е силата в огромния капацитет хора, които го обичат. Левски е феномен, ние сме престъпници да се опитаме да разединим тази народна любов. Всеки един запалянко трябва да бъде еднакво отдалечен от клуба - той може да помага със сезонен билет, дарение, членски внос и минимум една фланелка от магазина. В равенството на феновете е заложено бъдещето на Левски. А не някои други да поставят ултиматум...

Господа, нека имаме други послания. Нека покажем послание, че Левски е различен. Ако Мило Борисов не беше толкова изискан и премерен, щеше отдавна да ни е бил дузпата. Аз нося лична отговорност пред този човек, защото съм го убедил какво значи Левски. Въпреки доста некоректни изказвания по негов адрес".

Левски дължи истината и на терена

Левски дължи истината и на терена

През изминалата седмица фокусът в Левски отново не бе насочен към терена