Един от легендарните футболисти на Левски - Михаил Вълчев, е останал доволен от края на сагата с акциите на клуба. Мажоритарният пакет вече е притежание на Наско Сираков, а според Вълчев първата голяма цел пред Вълка ще бъде да намери пари за съществуването на столичния гранд. Ето какво още каза той пред колегите от "Меридиан Мач":

Наско Сираков връща Гонзо в Левски!

Наско Сираков връща Гонзо в Левски!

Георги Иванов поканен за спортен директор

"Сираков е емблематична фигура. Дали съм доволен - сега не мога да кажа - бъдещето ще покаже дали е било за добре, че той взима акциите. Би трябвало да си е направил сметка какво да прави, защото не се случва често главният акционер да няма милиони. Доколкото знам, Сираков няма милиони и не може да издържа клуба. Задълженията са доста и ще бъде важно кой ще стои зад Сираков.

Първото, което трябва да направи, е да намери пари. Иначе мисля, че ще се занимава и със спортно-техническата част - не вярвам, когато той е шеф, да има друг спортен директор. Затова мисля, че Сираков ще бъде близко до отбора. Ако говорим за работа с футболистите, първото нещо, което трябва да направи е да ги сплоти. Ако го направи, нещата ще потръгнат, защото в Левски има футболисти с качества. Сега не е времето за чистки и не вярвам Сираков да почне с нея веднага.

Наско Сираков трябва да плати 5% общински данък за акциите на Левски

Наско Сираков трябва да плати 5% общински данък за акциите на Левски

Адвокатът по търговско право Ивайло Дерменджиев изрази това становище

Мъри Стоилов няма да се съгласи да се върне скоро. След това, което постигна, той още се надява по-силен отбор от Левски да го покани. А не мисля, че от днес проблемите в клуба, включително и финансовите, ще свършат. А докато ги има, Мъри няма да иска да се върне", каза Вълчев.

Сираков с подробности за финансирането на Левски следващата сряда

Сираков с подробности за финансирането на Левски следващата сряда

Тогава ще се състои първата му пресконференция