Собственикът на Левски Наско Сираков говори за ситуацията около изтичащия договор на Андриан Краев, както и защо той бе изваден от първия отбор на "сините".

На въпрос дали е било възможно Андриан Краев да бъде оставен да доиграе сезона, въпреки че е отказал да поднови договора си, Наско Сираков заяви: "Бих приел и друг вариант за Анди Краев. Нямаше да има проблем да си доизкара сезона. Нямаше да е страшно, но той си промени отношението към съотборниците. Спря да разговаря с всички, а беше капитан на отбора. На тази база взехме това решение".

Сираков каза истината за Кордоба

Сираков каза истината за Кордоба

Най-вероятно ще бъде продаден

"Това, че ни лъга доста време за новия договор, е едно на ръка. Нямаше никакъв проблем да си доиграе сезона", каза още собственикът на Левски в ефира на Дарик радио.

"За Анди, ако ти покажа финансовите му желания, за да поднови договора си, какви са, няма да има въпроси. Най-нормално е всеки един млад футболист да иска по-добри финансови условия. Аз съм минал по този път, но в България не можеш да се пазариш. Имаш заплата 160 лева и толкова, но сега живеем в други времена", коментира още Сираков.