В неделя Николай Костов се размина с виковете: "Оставка!". Но не му се размина в коментарите на официалната страница а клуба. "Мач Телеграф" пише, че според запознати за смяната му настояват и мнозина от фигурите, чиято дума се чува на "Герена", както и част от членовете на клубната управа. На този етап обаче Наско Сираков не ще и да чуе дума за подобен ход. Според него вината за слабите резултати не е само на Костов. Освен това харесал опитите му да наложи стил с много подавания и владеене на топката. А и в момента първенството е в доста напреднал етап и Костов заслужава шанс да го довърши.

За мнозина обаче нещата може да станат само по-зле, а не по-добре. Особено при шокиращата разлика, която се получава в представянето на Левски през първото полувреме и след почивката. От дербито със Славия насам "сините" са гроги през втората част. С ЦСКА няколко души едва завършиха двубоя. Така под въпрос бе поставена физическата подготовка, за която отговаря Тимур Скорих. Костов обаче има пълно доверие на украинските си помощници и тяхното мнение е решаващо за него в сравнение с това на останалите хора в щаба му.

Играчите също не вярват, че с тактиката, която налага Костов може да постигнат нещо. Освен това тя може да се окаже фатална не само за Пламен Андреев, но и за Иван Андонов, ако повтори грешката си, довела до попадението на Тобиас Хайнц. Засега Андонов ще продължи да пази, но със сигурност ще бъде разкъсан, ако не се превърне в стена за играчите на Черно море и предстоящото гостуване на Тича".

Засега Сираков устоява на укорите, че има прекалено голямо доверие в Костов. Ситуацията обаче може да се окаже необратима, ако Левски се срине и в Морската столица.

Бащата на Андонов: Сине, много хора се опитват да те пречупят и откажат, но не могат!

Бащата на Андонов: Сине, много хора се опитват да те пречупят и откажат, но не могат!

"Без грешки, няма растеж"