Здравко Желязков от дует "Ритон" говори за мача между ЦСКА и новака в елита - ФК ЦСКА 1948, който завърши при резултат 2:2.

Ето какво каза певецът пред вестник "Меридиан Мач":

"Първо искам да кажа, че полудях от яд, като видях по какъв начин се държи агитката на съперника. От едната страна нашите пееха песни, а от другата някакви 12-15 души размахваха средни пръсти! Отвратително! Иначе за играта нямам какво толкова да кажа. Направо трябваше да ги унищожим тези. Изпуснахме 10 чисти положения, като според мен реалният резултат трябваше да е 7:2.

Това момче Соу, както може да вкарва, така изпуска безумно лесни положения.

В мача с 1948 сигурно имаше 7 пропуска на отбора, които можеха да бъдат голове. Като цяло сме зле и се надявам през сезона да се оправим. Видяхме какво направи Лудогорец, но във Враца ги нямаше основни състезатели. Аз тези от Разград не ги мисля - те ще се оправят. Вече гледам в нашата си кошара.

Моля се на Господ тези бръснари и каруцари от Малта, защото те са си такива, да не ни направят евроидиоти. Целият им отбор на тези струва колкото двама наши футболисти. За Европа нямам големи очаквания - каквото стане. Дано да бием и докъдето стигнем".

Нито един от чужденците, напуснали ЦСКА, не си е намерил нов клуб

Нито един от чужденците, напуснали ЦСКА, не си е намерил нов клуб

Най-близо до трансфер е Едвин Джеси