От Ботев (Пловдив) поискаха допускане на публика на решаващия плейофен мач със Славия. Срещата ще се играе в София.

Публикуваме позицията на пловдивчани без редакторска намеса:

"От началото на извънредното положение в България, ПФК Ботев Пловдив спазва всички противоепидемични мерки. Нашият Клуб следи стриктно изискванията, определени от Националния оперативен щаб и Правителството на Република България, като изказва своите адмирации за начина, по който ръководните органи се справиха с тежката за страната ни обстановка.

В неделя предстои да се изиграе финалният плейоф за определяне на последния представител на България в Лига Европа. В мача ще се изправят отборите на Славия (София) и Ботев (Пловдив).

ПФК Ботев Пловдив се обръща към Националния оперативен щаб и БФС с молба двубоят ДА НЕ СЕ играе без публика. Нека позволим на феновете на двата тима да се насладят на сблъсъка, за който двата клуба положиха неимоверни усилия през целия футболен сезон.

Снимка 349972

Източник: oфициален сайт на Ботев

Футболът е за феновете и именно поради тази причина ние призоваваме привържениците да бъдат допуснати до трибуните на стадион "Славия". Разбира се, ако това бъде позволено, зрителите ще спазват заложените от Националния оперативен щаб противоепидемични мерки, а именно сядане през една седалка или разстояние между зрителите от 1.5 метра за секторите без седалки.

С уважение,

ПФК Ботев Пловдив".

Феновете на Ботев (Пд) официално призоваха за оставка на Георги Самуилов

Феновете на Ботев (Пд) официално призоваха за оставка на Георги Самуилов

Ангел Палийски, когото държим отговорен за поредицата некъдърни и недълновидни управленски решения