Феновете на Ботев (Пд) се обърнаха към всички, заинтересовани от клуба, със специална декларация. Ето какво разпространиха те до медиите (без редакторска намеса):

"До

Всички, които обичат ПФК "БОТЕВ Пловдив"

Всеки, който обича ПФК "Ботев Пловдив" има правото да каже на глас своите мисли и да се бори за добруването на любимия отбор така както намери за добре. Ние не виждаме в "Сдружение ПФК Ботев", "Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"; и Обединени фракции "Бултрас" изразители на нашите гласове нито смятаме, че е достатъчно това, което до сега са направили, за да се подобри положението в ПФК "Ботев Пловдив". Напомняме, че живеем в демократична европейска държава, в която все още правото на сдружаване не е отменено. Увжаваме техните позиции и винаги ще ги подкрепим когато са ПРАВИ.

В тази връзка споделяме позицията им по отношение на Ангел Палийски, когото държим отговорен за поредицата некъдърни и недълновидни управленски решения.

Фенове на Ботев (Пловдив): Нашият проблем е Ангел Палийски!

Фенове на Ботев (Пловдив): Нашият проблем е Ангел Палийски!

Привържениците искат Самуилов да изведе отбора там, където му е мястото

Това обаче, което отличава нашето виждане от това на трите фенклуба е, че имаме претенции към собственика Георги Самуилов, защото в крайна сметка не бива да се самозалъгваме, че единствено и само Палийски е отговорен и само и единствено той е ЧЕРНАТА ОВЦА в това ръководство. Ние не вряваме, че неговото отстраняване ще реши проблемите на "Ботев Пловдив". Това е утопия!

Главният виновник е друг и това трябва да е ясно на всички. Ангел Палийски е ИНСТРУМЕНТ и ФУНКЦИЯ само и единствено на лицето Героги Самуилов. Утопия също така е радостта от вчерашния мач срещу ПФК "Черно море". Самозалъгваме се ако се радваме от тази измъчена "победа".

Черно море загуби от Ботев (Пловдив) с 0:1

Талантите на Черно море оставиха сърцата си на терена, но отстъпиха пред Ботев (Пд) в битката за седмото място

Гол-красавец на Вутов реши всичко в мача

Любимият ни отбор беше изправен пред младежите на "Черно море", защото както е известно титулярите са с Ковид-19. Нагледно видяхме какво е състоянието на "Ботев Пловдив", защото с много напън успя да вкара един единствен гол. Истината е, че тази победа е по-скоро обида и срам за отбора ни, но същевремнно доказа безпристрастно, че "царят е гол" и трябва да бъде детрониран.

Затова продължаваме да настояваме за оставката ня цялото ръководство на "Ботев Пловдив" и най- вече на Георги Самуилов.

Обединение на феновете за спасение на ПФК "Ботев" Пловдив

"За БОТЕВЪ"

Фенове на Ботев (Пд) на протест срещу собственика Георги Самуилов

Фенове на Ботев (Пд) на протест срещу собственика Георги Самуилов

Според тях, той е основен виновник за случващото се в клуба