Ботев Пловдив направи обобщение на инициативата за публичен дебат, който клубът организира между четирима от кандидатите за президент на БФС.

Михаил Касабов и Георги Градев се съгласиха да отговорят на въпросите на канарчетата, докато Димитър Бербатов и Георги Иванов не участваха в дискусиите.

В Ботев (Пловдив) опитват  да вдигнат основен играч за мача с ЦСКА

В Ботев (Пловдив) опитват да вдигнат основен играч за мача с ЦСКА

Ето подробности

Ботев Пд обяви, че ще реши за кого да гласува на Конгреса на 15 март на база всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

Ето какво написаха от "Колежа":

"Уважаеми Ботевисти,

ПФК Ботев отправи покана за публичен дебат към четирима от основните претенденти за ръководители на БФС - Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов.

Същата беше уважена от двама от тях - Михаил Касабов и Георги Градев, като тяхното гостуване на стадион "Христо Ботев" бе излъчено през каналите на клуба, предоставяйки по този начин възможност на всички наши привърженици да чуят и видят тяхната визия за развитието на българския футбол.

За наше съжаление и въпреки опитите ни да осигурим удобно време, включително и за дистанционно провеждане на дискусията, Димитър Бербатов и Георги Иванов предпочетоха да не променят предварителните си програми, за което ние проявяваме разбиране.

ПФК Ботев ще вземе своето решение кой от претендентите за ръководител на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на 15 март, анализирайки внимателно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев".