Съставът на мъжкия ни национален отбор под ръководството на Младен Кръстаич се превърна в топче за рулетка - никога не знаеш на кой играч ще попадне и колко пъти ще се завърти.

Сърбинът смени куп играчи, като доста често те бяха поставяни на непривични за тях позиции. Последният пример бе с Иран, когато Иван Йорданов действа като десен халф-бек. Промените в състава ще продължат и за двубоя с Черна гора в неделя.

Черна гора - България 2:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Черна гора - България 2:1 (Развой на срещата по минути)

Капитанът на домакините Стефан Савич се разписа в края на полувремето

Откакто е поел трикольорите, Кръстаич няма повторен състав, а все по-рядко и даден футболист. Сърбинът е водил България вече в 9 двубоя, в които записахме 3 победи, при 3 ремита и 3 загуби. Капитанът Кирил Десподов е от малцината играли във всички 9 мача при Кръстаич.

Очаква се в Подгорица да има поне 4-5 промени в стартовите 11 спрямо тези, които започнаха с Иран в Пловдив. Основната причина, която сърбинът изтъкваше досега за ротацията, бе да държи състава свеж. Резултатите обаче стават все по-плачевни.

Сред 11-те ще се върнат Валентин Антов, Георги Русев, Спас Делев. Националите тръгват за Черна гора днес, пише "Тема Спорт".