Защитникът на английскияа национален отобор и Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър смята, че настоящият състав има разлика в сравнение с този от Мондиал 2018, когато "трите лъва" завършиха на четвърто място. Тя е самочувствието, с което в момента са изпълнени островитяните.

"Мисля, че една от основните разлики в сравнение със състава през 2018 година е, че сега ние наистина вярваме, че е възможно да спечелим трофея. Когато през 2018-а стигнахме до полуфинала, мисля, че много от момчетата бяха щастливи от това постижение. Радвахме се, че сме част от полуфиналите.

Знаехме, че каквото и да се случи на полуфинала, ще бъдем посрещнати като герои и всички ще ни тупат по раменете. Сега обаче вярваме, че можем да спечелим турнира. Това е добра промяна в манталитета. Разбира се, знаем, че това ще бъде много трудно. Вероятно има пет или шест отбора, които също вярват, че ще спечелят. Ние сме един от тях.

Честно казано, не чета много какво се пише за мен. Може би семейството ми чете повече нещата, които се пишат в медиите, отколкото аз. Аз съм на 29 години, капитан съм на Ман Юнайтед и имам 52 мача за моята страна. Така че, ако се върна назад и погледна от позицията на едно младо момче, кариерата ми се развива по мечтан начин.

Правя всичко, което винаги съм искал да правя. Сега съм на този етап, а на следващия етап от кариерата си искам да започна на печеля трофеи. Последната година беше трудна и не играх толкова добре, колкото съм свикнал да го правя през последните пет години. Но мисля, че може би единствено Лионел Меси и Кристиано Роналдо не са имали спадове в кариерите си ", каза Магуайър.

Стърлинг все още е под въпрос за сблъсъка с Франция

Стърлинг все още е под въпрос за сблъсъка с Франция

Ще играе ли?