Бившият бранител на Левски Джон Ингълс, който сега работи като агент и представлява Андриан Краев, говори пред медиите в Шотландия за Хосе Кордоба. Панамецът е трансферна цел на местния гранд Рейнджърс. Твърди се, че на "Герена" е пристигнала оферта за 22-годишния бранител на стойност 3 млн. евро, след което шотландците са я покачили с още 200 хил.

"Говорих с Андриан за Кордоба. Той ми каза, че не само може би е най-добрият защитник в България, но е топ професионалист и играч, а освен това е и страхотен човек", сподели Ингълс пред SunSport.

"Това са големи комплименти от Андриан - той е уверен, че Кордоба ще се справи добре в Рейнджърс или който и да е друг клуб, ако напусне Левски", добави агентът.

Рейнджърс следи Хосе Кордоба от месеци. Панамецът е на челна позиция в списъка на наставника Филип Клеман, за нови попълнения. По-рано този месец защитникът посети "Айброкс" и бе гост на "сините", по време на двубоя с Килмарнък.

Според информации преминаването на Кордоба в Рейнджърс далеч не е толкова сигурно, колкото се смята в Шотландия и Панама. Към него има много сериозен интерес и от друг клуб, който е в битка с шотландския гранд за подписа му. Единственото ясно сега е, че Хосе Кордоба от лятото няма да бъде играч на Левски, пише "Гонг".

Кокала: Тотално провален сезон за Левски

Кокала: Тотално провален сезон за Левски

Бившият наставник заяви, че Николай Костов в никакъв случай не е виновен