Наблюдателни привърженици на Ливърпул забелязаха, че един футболист не ръкопляска, докато всички правеха шпалир на Юрген Клоп, след финалния му двубой начело на клуба. Неделният ден бе доста емоционален за всички, обичащи "червените". Юрген Клоп напусна "Анфийлд" след 9-годишен престой и след успех с 3:0 срещу Уулвс.

След срещата 56-годишният наставник бе почетен с шпалир на терена от играчите и щаба, а след това изнесе пламенна финална реч пред феновете на стадиона, както и пред телевизионните екрани. Докато почти всички аплодираха Клоп, някои фенове на Ливърпул видяха, че един играч не е толкова ентусиазиран, колкото останалите.

Това бе Дарвин Нунес, който почти сигурно ще напусне клуба през лятото. Потребител на социалната мрежа Х (бивш Twitter), който публикува видеото, коментира, че Нунес е "ръкопляскал на всеки друг играч и член на персонала, който е минал пред него, но не го е направил за Клоп".

В отговор мнозина обвиниха уругваеца в неуважение, като един от феновете написа: "Толкова неблагодарно. Дарвин щеше да бъде изритан след година, ако не беше Клоп. Покажи малко уважение или се махай, човече."

24-годишният нападател, който пристигна от Бенфика през лятото на 2022 година, имаше големи затруднения пред гола и често бе обвиняван за пропуските. Смята се, че Нунес ще премине в Барселона през лятото, макар да остават 4 години до изтичането на договора му.

Върджил ван Дайк още не е получил нов контракт от Ливърпул

Върджил ван Дайк още не е получил нов контракт от Ливърпул

Защитникът коментира, че неговото бъдеще точно сега не е важно