Халфът на английския Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш очаква много труности при подновяването на Висшата лига. Португалецът започна много силно кариерата си на "Олд Трафорд" след пристигането си от Спортинг през януари.

"За мен девет мача не са достатъчно, защото сега идва най-трудната част. Другите футболисти са запознати с играта ми, как се движа, как подавам, как стрелям. Нещата ще станат трудни сега", сподели Фернандеш пред медии на Острова.

"Сега трябва да повиша нивото си и да работя повече. Да разбирам повече отборите, срещу които играя, защото те ще знаят повече за мен. Трябва да съм подготвен за трудностите", допълни Бруно.

Португалецът се адаптира много бързо към английското първенство, като в девет мача отбеляза 3 гола и направи 4 асистенции.

"В Англия не е като да тичаш повече, защото тичането е еднакво и в Италия и Португалия, но вероятно е нужно да тичаш повече на високо темпо. Връщаш се по-бързо и понякога, когато печелиш топката, това ти отваря пространства", обясни играчът.

Трансферна сензация: Ман Юнайтед иска Рахийм Стърлинг

Трансферна сензация: Ман Юнайтед иска Рахийм Стърлинг

Възможна ли е подобна сделка?